kunder inom många branScher

ToBe Teknik är ett företag med en bred kundportfölj. Vi arbetar idag mot en rad branscher. Vår erfarenhet inom varje segement gör att vi också snabbt kan ställa om verksamheten och möta de krav som er specifika för just din produkt. Idag är tillverkar vi inom vitt skilda områden så som sport, teknik, fordonsindustri och belysning,

loading...

HIMMELSK

KVALITET

Zobra är ett privatägt svenskt företag som arbetar med belysning
för offentlig miljö. Huvudkontor och tillverkning finns i småländska Vimmerby. På Tobe Teknik har vi bland annat producerat armaturhus och montagedetaljer av formsprutad polycarbonat för deras högpresterande downlight Heaven. Vi har även tillverkat gavlar av formsprutad ASA-plast för pendelarmaturen Ve.

loading...

TRYGGA

BETALLÖSNINGAR

För Stegoplast i Nyköping utför vi tampotryck åt CashGuard. Med sina över 25 000 system runt om i världen som dagligen hanterar miliontals transaktioner i dagligvaruhandeln är trygghet nyckelordet. Detta gäller självklart då även när man ska hitta en pålitlig partner för att säkerställa att företagets varumärke verkligen sitter som det ska på enheterna de levererar.
 

SLITSTARKA

TRUCKAR

När marknadens ledande trucktillverkare konstuerar sina detaljer är bara det bästa gott nog. Man vill helst inte byta ut detaljer i onödan när livslängden på trucken är så lång. 

För Toyota Material Handling tillverkar vi detaljer så som knappar och reglage i formsputad plast. 
 

loading...

LYSANDE

ARMATURER

Glamox Luxo Lighting är en av världens ledande leverantör av belysningslösningar för den professionella byggmarknaden. För Glamox Luxo har vi genom årent tagit fram flera komponenter där hållbarhet och kvalitet fått stå som ledord då produkterna ska klara ett användande i offentliga miljöer. En av de delar vi levererat är bland annat formsprutade platgavlar till den multifunktionella armaturen Eminent. Armaturen är avsedd för såväl inom som utomhusbruk.

loading...